X
GO

Studentrabatter på Sjøørretkonferansen 2020

Publisert: 11. september 2019

I januar arrangerer Vitenskapelig råd for lakseforvaltning Sjøørretkonferansen 2020. Master- og PhD-studenter med oppgaver om laks, sjøørret og sjørøye oppfordres til å melde seg på.

Studentrabatter på Sjøørretkonferansen 2020
Påmeldingen til Sjøørretkonferansen 2020 er åpen. Der møtes forskere, forvaltere og alle andre som er interesserte i ny kunnskap om sjøørret.

Etter den vellykkede Villakskonferansen, er det nå sjøørreten sin tur til å skinne. 29.-30.januar 2020 arrangerer Vitenskapelig råd for lakseforvaltning en konferanse på norsk med foredrag om nytt fra sjøørretforskningen. Her kan forskere, forvaltere og alle andre som er interesserte i ny kunnskap om sjøørret kan møtes for utveksling av kunnskap, for å bli bedre kjent og diskutere nye ideer. 

– Foredragene skal ha en høy faglig kvalitet, men skal være forståelig for et bredt publikum, sier lakseforsker Eva Thorstad i Vitenskapelig råd for lakseforvaltning.

Påmeldingen er nå åpnet, og Thorstad håper å treffe mange sjøørretinteresserte på konferansen. Påmeldingsfrist er 15.november.

Les mer om Sjøørretkonferansen 2020 og meld deg på her.

Rabatt for studenter

De første studentene som melder seg på får gunstige rabatter. Dette gjelder Master- og PhD-studenter med oppgaver om laks, sjøørret og sjørøye. Ta direkte kontakt med Eva Thorstad eva.thorstad@nina.no for avtale om pris og betaling.

Holde foredrag?

Foredragene på konferansen vil handle mest om praktisk forskning til bruk i forvaltningen, nytte for brukere og forvaltere. Samfunnsfaglig forskning er også aktuelt, og også generell biologisk kunnskap.

Sjørøya er den fargerike attpåklatten i laksefamilien, som ikke alltid får være med. Men her åpner vi også for foredrag om sjørøye.
Foredrag velges ut etter innhold i innsendte sammendrag. Frist for innsending av sammendrag er 1. november 2019. Mer informasjon finner du på konferansesiden.

Kontaktpersoner:

Eva Thorstad
Torbjørn Forseth

Skriv ut
Søk i nyheter